Αθλητικός Σύλλογος: "ΠΥΞ ΛΑΞ" ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, ΠΥΓΜΑΧΙΑ, KICK BOXING

Εκπαιδευτής: Δαμαβολίτης Κώστας - Οδός: Μεταξάκη 2, Ηράκλειο Κρήτης - Τηλ. 2810-261064, Κιν 6944423141

Pix Lax GymΈνα από τα πιο σύγχρονα και ολοκληρωμένα γυμναστήρια που ειδικεύεται στην Πυγμαχία, το Παγκράτιο και το "Kick Boxing" λειτουργεί στο Ηράκλειο Κρήτης, στην οδό Μεταξάκη 2, με το όνομα "ΠΥΞ ΛΑΞ".Οι χώροι των 160 τ.μ., διαμορφωμένοι με μεγάλη προσοχή όσον αφορά την ασφάλεια αλλά με σεβασμό στην ιστορία των πολεμικών τεχνών, επιτρέπουν την άνετη και τη σωστή εκπαίδευση των αθλητών κατά την διάρκεια των προπονήσεων.
Kostas Damavolitis

 

 

Στο γυμναστήριο ΠΥΞ ΛΑΞ, ο προπονητής Δαμαβολίτης Κώστας, με την πολυετή του πείρα, δίνει γνώση και εμπειρία σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τις μαχητικές τέχνες.


Σε όλη την διάρκεια της προπόνησης ο δάσκαλος και οι συνεργάτες του επιβλέπουν τόσο την σωστή διεξαγωγή των ασκήσεων, όσο και την ατομική καθοδήγηση του κάθε αθλητή ξεχωριστά, για να μπορεί να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή βελτίωση.

Το γυμναστήριο πλαισιώνεται με σχέδια από την αρχαιοελληνική πολεμική τέχνη του Παγκρατίου καθώς και από φωτογραφίες όλων σχεδόν των θρύλων της Πυγμαχίας και του Kick Boxing, δίνοντας στο χώρο μια ξεχωριστή αισθητική.

Κάντε κλίκ σε μια από τις φωτογραφίες για μεγέθυνση.