Αθλητικός Σύλλογος: "ΠΥΞ ΛΑΞ" ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, ΠΥΓΜΑΧΙΑ, KICK BOXING

Εκπαιδευτής: Δαμαβολίτης Κώστας - Οδός: Μεταξάκη 2, Ηράκλειο Κρήτης - Τηλ. 2810-261064, Κιν 6944423141

Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Πυξ Λαξ
creteplus.png

Οι αθλητές της Κρήτης «μάγεψαν» με την απόδοση τους, ολους τους Ηρακλειώτες μέσα από τους αγώνες «ΠΥΞ ΛΑΞ»

Ηράκλειο | 08/06/2016 - 15:52
Οι αθλητές της Κρήτης «μάγεψαν» με την απόδοση τους, ολους τους Ηρακλειώτες μέσα από τους αγώνες «ΠΥΞ ΛΑΞ» (vid)
Το ενδιαφέρον για τα μαχητικά αθληματα είναι πολύ μεγάλο στο Ηράκλειο και η απόδειξη είναι οι διασυλλογικοί αγώνες «Πυξ Λαξ» που πραγματοποιηθηκαν.

Ενα ενδιαφέρον που ήταν πάρα πολύ μεγάλο, όχι μόνο από τα σωματεία όλης της Κρήτης, αλλά και από τους πολίτες. Δεκάδες αθλητές από όλες τις ηλικίες μετείχαν σε αυτή τη διοργάνωση, με στόχο να διακριθούν και να προάγουν το άθλημα, κάτι που κατάφεραν. 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές οι αγώνες που πραγματοποιηθηκαν τελούν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές το Παγκρήτιο πρωτάθλημα ΠΥΞ ΛΑΞ στο Παγκρήτιο στάδιο Ηρακλείου ολοκληρώθηκε την Κυριακή που μας πέρασε με μεγάλη επιτυχία, με την συμμετοχή  αθλητικών συλλόγων από όλη την Κρήτη ενόψει των  δύο μεγάλων  αθλητικών διοργανώσεων που θα λάβουν χώρα στο τρέχον έτος, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΥΞ ΛΑΞ που θα γίνει 2 Ιουλίου στην Αθήνα  και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΠΥΞ ΛΑΞ που θα γίνει 19 Νοεμβρίου στην Ιταλία. 

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τριάντα τέσσερις αθλητές από δέκα ετών και άνω. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρωγός στην προσπάθεια  ήταν ο Δήμος Ηρακλείου με την ΔΟΠΑΦΜΑΗ όπου έκανε χορηγία τα έπαθλα και τους επαίνους των αγώνων και όλη η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος στην οποία υπάγεται και ο κλάδος άθλησης του ΠΥΞ ΛΑΞ. 

Καλύτερος αγώνας της διοργάνωσης ψηφίστηκε ο τελικός της κατηγορία παμπαίδων στα 36 κιλά μεταξύ των αθλητών Αρβανιτάκη Γιώργου από τον Α.Σ.Αγία Βαρβάρα και τον Παπαγιαννάκη Γιάννη από τον Α.Σ.Κ.Λ.Μ. 

Οι μικροί μαχητές μάγεψαν το κοινό με την υψηλή τεχνική και την μαχητικότητα τους.

 

Τα σωματεία  οι προπονητές  και η τελική κατάταξη των αθλητών που συμμετείχαν στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα ΠΥΞ ΛΑΞ είναι: 2016-06-08